Κωνσταντίνος ΧασιώτηςΠτυχιούχος Μηχανικός Οχημάτων

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Νικ. Χασιώτης, έχω γεννηθεί στο Greenville της Ν. Καρολίνα των Η.Π.Α. το 1968. Επέστρεψα στην Ελλάδα στην πόλη της Λαμίας, όπου τελείωσα το Λύκειο το 1986 και έπειτα από πανελλήνιες εξετάσεις εισέρχομαι στο Τμήμα Οχημάτων Κοζάνης, όπου αποφοιτώ με επιτυχία το 1990.Υπηρέτησα στον Ελληνικό Στρατό όπου ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία το 1992 με ειδικότητα Τ.Τ.Ο. (Τεχνίτης Τροχοφόρων Οχημάτων & Οδηγός Γ΄ κατηγορίας). Από το 1992 εργάσθηκα σε Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων των εταιρειών B.M.W. - RENAULT – OPEL – MAZDA, ως μηχανικός, τεχνικός σύμβουλος, και τεχνικός διευθυντής αντίστοιχα. Το 1996 άρχισα να εργάζομαι ως ωρομίσθιος και αναπληρωτής εκπαιδευτικός του Υ.Π.Ε.Π.Θ, του Ο.Α.Ε.Δ. και των Ι.Ε.Κ., έως το 2004 όπου διορίστηκα στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Λαμίας. Το 1998 – 1999 τελείωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα & Τμήμα Γενικής Τεχνολογίας της Π.Α.Τ.Ε.Σ. – Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. Αθηνών. Παράλληλα από το 1999 ασκώ και το επάγγελμα του πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων σε δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες. Είμαι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Οχημάτων, της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ., της Πανελλήνιας Ένωσης Πραγματογνωμόνων F.I.E.A., μέλος της E.V.U. Greece (Πανευρωπαϊκή Ένωση Έρευνας και Ανάλυσης Τροχαίων Ατυχημάτων).

Έχω δημοσιεύσει συγγράμματα και πτυχιακές εργασίες:

    • Οι αλκοόλες σαν υποκατάστατο των υγρών καυσίμων 1990
    • Ελαστικά – Επίσωτρα 1991
    • Έγχυση καυσίμου BOSCH SYSTEM 1992
    • Αξιολόγηση της οργάνωσης των ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. με βάση την ισχύουσα νομοθεσία. Προτάσεις για τρόπους βελτίωσης. 2001

Κατά την διάρκεια όλης μου της επαγγελματικής σταδιοδρομίας έχω λάβει μέρος σε διάφορα σεμινάρια και ημερίδες ως επιμορφωμένος, αλλά και ως επιμορφωτής – εκπαιδευτής, πάνω στις Σύγχρονες – Νέες Τεχνολογίες Αυτοκινήτου.
Τέλος, το 2015 και έπειτα από μια σταθερή και μεθοδευμένη επαγγελματική πορεία γίνομαι μέλος ίδρυσης της εταιρείας AUTOEXPERIENCE, με έδρα την Αθήνα.