Νικόλαος ΚουλόςΠτυχιούχος Μηχανικός Οχημάτων

 

Ονομάζομαι Νικόλαος Κουλός, κατάγομαι από την Άμφισσα του νομού Φωκίδος, εκεί μεγάλωσα και τέλειωσα τις βασικές μου σπουδές (δευτεροβάθμια εκπαίδευση), από οικογένεια με ιστορία περίπου 35 χρόνων στο χώρο του αυτοκινήτου. 

Το 2004 και ύστερα από πανελλήνιες εξετάσεις εισέρχομαι στο τεχνολογικό ίδρυμα Θεσσαλονίκης στο τμήμα οχημάτων (Α.Τ.Ε.Ι.Θ). Κατά την διάρκεια των σπουδών μου, παίρνω μέρος σε διάφορα σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με την τεχνολογία του οχήματος. Έπειτα, το 2009 εκτελώ την πρακτική μου άσκηση στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της <OSCAR PEUGEOT ΑΒΕΕ>. Tο 2010 αποφοιτώ και κατατάσσομαι στις ένοπλες δυνάμεις με εκπαίδευση στο τμήμα  τεχνικός τροχοφόρων οχημάτων.

Το 2011 ξεκινάω την επαγγελματική μου δραστηριότητα, με έδρα την Άμφισσα, στον τομέα του οχήματος με εξειδίκευση στις αναλύσεις των τροχαίων ατυχημάτων, έρευνες και εκτιμήσεις αυτών. Το 2013 γίνομαι μέλος της πανευρωπαϊκής ένωσης για την έρευνα και ανάλυση ατυχημάτων (EVU). Επίσης, είμαι μέλος του πανελλήνιου συλλόγου απόφοιτων οχημάτων. Τέλος, το 2015 και έπειτα από μια σταθερή και μεθοδευμένη επαγγελματική πορεία γίνομαι μέλος ίδρυσης της εταιρίας AUTOEXPERIENCE με έδρα την Αθήνα.